Healing en relaxatietherapeute - Kim Smets

"Bewustwording is misschien wel je langste reis. Die van je hoofd naar je hart."

Mijn naam is Kim. Da's kort. En door mijn persoonlijke proces van bewustwording steeds krachtiger.

Als healing- en relaxatietherapeut ga ik op zoek naar verstoringen of blokkades die zich op verschillende plekken van je lichaam vestigen. Hierdoor kunnen lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten ontstaan.

Mis jij veerkracht bij veranderingen? Heb je last van een uitgeblust gevoel? Ben je onzeker? Loop je vaak tegen dezelfde problemen aan?

Bij een traject van persoonlijke begeleiding vertrek ik vanuit de overtuiging dat ieder mens kwaliteiten in zich heeft om zijn eigen wensen te realiseren. Echte veranderingen komen van binnenuit. Het heeft alleen soms een andere invalshoek of een klein duwtje nodig. En daar help ik graag met tips, technieken en inzichten.

Angsten en verdriet mogen worden losgelaten en vervangen door moed en vertrouwen.

De mix van healing (waarbij ik ga invoelen ), gesprekstherapie (in coachende vorm) en praktijkgerichte oefeningen/inzichten zorgt ervoor dat er enerzijds op zoek gegaan wordt naar de specifieke reden van de innerlijke wonde, - waarbij de focus ligt op het behandelen van emotionele verstoringen, klachten of moeilijkheden - maar anderzijds en vooral een opbouwend parcours uitgestippeld zal worden, gericht op zelfontplooiing, communicatie, het bereiken van doelen, bewustere keuzes leren maken... enzoverder

Een vertrouwensband opbouwen en een wederzijdse klik zijn voor mij belangrijke elementen om samen een traject te kunnen doorlopen. Het is mijn missie om mensen volledig vanuit hun unieke kracht en waarde te laten functioneren. Verandering is mogelijk wanneer jij keuzes leert maken en je dichtbij jezelf blijft.


Een afspraak kan via:

T +32 486 02 78 31

M info@kimsmets.be

W www.kimsmets.be