Tantra en healingconsulent - Gwen Geerinck

Gwen is een visionaire en ervaringsdeskundige in het creëren van een gelukkige, gezonde en gebalanceerde levensstijl. Ze is een expert in persoonlijke ontwikkeling, zelfgestuurd onderwijs, relatiecoach, tantrische en energetische massage, energetisch lichaamswerk, channeling en wealth creation gebaseerd op de universele wetten. 


Als kind ervoer ze de kracht van de universele bron. Ze ontdekte dat ze genezende handen had en dat ze dingen kon horen, zien en weten die de meeste volwassen niet begrepen. Net als alle kinderen stond ze sterk in verbinding met de essentie van het leven. Haar reis van spiritueel ontwaken hielp haar om uitdagingen te overwinnen en haar te begeleiden zich te ontwikkelen als energetisch healer, channel, mistiek student en ondernemer. Talloze gebeurtenissen in haar leven veroorzaakten  drastische sprongen in haar bewustzijn en gaven haar de mogelijkheid om haar kennis te delen. Meer dan eens begon ze helemaal opnieuw. Met de nodige uitdagingen voor haar gezondheid, bedrijf en een gelukkige gezinsleven. Deze grote verschuivingen openden haar hartchakra wat haar toegang gaf tot ongekende werelden. 

Door moedige uit haar comfortzone te stappen, haar vertrouwen in het universum te stellen en de banden te verbreken die ze zelf had gecreëerd uit onwetendheid, angsten, beperkende overtuigingen en mislukkingen uit het verleden, leerde ze de belangrijkste les in het leven: "Onvoorwaardelijk van mezelf houden, onvoorwaardelijk dienen en vertrouwen omdat ik alles ben wat ik zie ". In de spiegel van het leven zelf kijken is de grootste uitdaging die men kan aangaan in het leven. Het pad van ontwaken was een zegen voor haar, het stelde haar in staat een authentieke levensstijl te creëren, waar de non dualistische Tantra centraal staat. Door impactvolle spirituele initiaties te ervaren, ontdekte ze stap voor stap haar authentieke pad van dienstbaarheid. Op die manier ontwikkelde ze een doelgericht bedrijfsmodel om te inspireren en het verschil in de wereld te maken. 

Gwen helpt graag anderen op hun reis naar een authentiek leven. Ze kan belangrijke inzichten schenken over hoe je je authentieke levensstijl kunt creëren, hoe je kunt co-creëren met het universum om een gebalanceerd geweldig leven te hebben en tegelijkertijd doen waar je van houdt. Werken met de mensen van wie je houdt en gepassioneerd geld verdienen zodat je de vrije levensstijl creëert die je wil. Tijdens haar eigen reis was ze vastbesloten om eenvoudige principes te leren die bijdragen aan geluk en overvloed. Als gecertificeerde wealth dynamics mentor kan ze het verschil maken, helderheid brengen, richting geven en haalbare resultaten ondersteunen.

Wie ben ik? Hallo, mijn naam is Gwendoline.

Al meer dan 20 jaar ben ik bezig met energetisch werk, massages, Yoga, meditatie, persoonlijk ontwikkeling en gezondheid. Als kind ontdekte ik mijn talent, waarna ik als tiener op onderzoek ging om mezelf daarin verder te ontwikkelen en vandaag is dat niet anders. Nog steeds verdiep ik mij in het raadsel van het universum en deel ik mijn ervaringen door mensen een moment van verbinding met zichzelf te schenken. Met passie en aanwezigheid in het moment maken we samen op een luchtige en prettige manier een reis van totale relaxatie, heling en transformatie.

De weg van de Tantra is voor mij de weg die voorbij de grenzen ligt van verwachtingen van anderen en onze eigen beperkende overtuigingen die ons overschaduwen. De Tantra toont ons een weg naar innerlijke vrijheid, vreugde en geluk om met anderen te delen.

Door de jaren heen heb ik mijn eigen massage stijl ontwikkeld met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan. Verschillende methoden, technieken en stijlen worden intuïtief ingezet in het moment. 

Tijdens de sessies komt al mijn levenservaring, kennis en passie voor mensen naar boven. Er is niets waar mijn hart blijer van wordt dan van gelukkige mensen.

Het leven is mijn leraar en de mensen zijn mijn inspiratie om elke dag vrolijk uit bed te stappen en anderen blij te maken. Als er iets is wat ik in mijn diepste dal begrepen heb, is dat we allemaal maar één obstakel hebben en dat is onszelf, de andere is slechts een spiegel. De Tantra heeft mij geholpen om mijn diepste schaduwen, angsten en onzekerheden onder ogen te zien en mijn eigen leven kleur te geven, onafhankelijk van mijn omgeving.


Waar klassieke heling stopt, begint de Tantra. Begeerte en aversie trekken ons weg uit het hier en nu. En het gekke is, we leven nu, elke seconde opnieuw schrijven we geschiedenis en bouwen we aan de toekomst. Waarom dan niet genieten, zelfs wanneer we aan onszelf werken of uitdagingen aanpakken? De levensenergie die vrijkomt is de kers op de taart. 

PRIJZEN: 

  • 1,5 uur 180 €
  • 2 uur 230 €
  • Per bijkomend halfuur komt er 50 € bij. 

Wens je een afspraak of meer informatie: 

T : +32 490 403 298  

M: mail@tantra-healing.be