Dharma Life Mentor & Verslavingshulpverlener 

Jelle Spruyt


"Het is beter jezelf te overwinnen dan duizend veldslagen" (Siddhartha Gautama)

Mijn naam is Jelle Spruyt. In 2009 studeerde ik af als Maatschappelijk Werker. Daarna werkte ik een tiental jaar in de sociale sector, waar ik vooral actief was in de verslavingszorg. Als drughulpverlener stond ik voornamelijk in voor de psychosociale begeleiding van mensen met een afhankelijkheidsproblematiek en psychische klachten zoals depressie, angst en stress. Daarnaast coachte ik organisaties en instanties in het omgaan met alcohol- en druggebruik en het thema verslaving binnen hun setting.

Het is in die rol dat ik in contact kwam met mindfulness, heartfulness, meditatie en Oosterse psychologie en hun doeltreffendheid ontdekte bij het verminderen van verschillende vormen van psychisch lijden.

Via gesprekken trachten we een helder inzicht te krijgen in jouw situatie en zoeken we naar manieren om tot een betekenisvolle verbetering te komen. Overtuigd van het potentieel dat reeds in jouw aanwezig is, faciliteer ik jouw proces en komen we samen tot een realistisch actieplan met haalbare doelstellingen. Ik maak hierbij gebruik van methodes die erkend en gewaardeerd worden binnen de moderne wetenschap voor hun effectiviteit.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om traditionele ademhalings- en ontspanningsoefeningen en meditatietechnieken aan te leren en te ervaren. Dit is echter vrijblijvend en geen vast onderdeel van de sessies.

Mijn aanbod is geschikt voor iedereen die hinder ervaart van stress, depressieve klachten, burn-out of een of andere vorm van verslaving.

PRIJS 

Een eerste kennismakingsgesprek duurt 30 minuten en is gratis. In dit gesprek wordt bekeken of jouw vraag aansluiting vindt bij mijn aanbod.

Een sessie duurt 1 uur. De prijs bedraagt 60,00 euro.

AFSPRAAK OP ZATERDAG

M jellespruyt.fokus@zohomail.eu

T 0479/16 82 52