Boost Project Groepsprogramma

Sparkle Boost Groepsprogramma

begeleidt door Hienke Nuninga.

Doel van het programma: wordt bewust van jezelf en kies voor zichzelf.  Je leert bewust het 'stuur' van je gedachten over te nemen, je weet wie je bent, wat jouw waarde is en waar je voor staat.  Je leert waar je overtuigingen vandaan komen en hoe deze los te laten.  

Het groepsrogramma bestaat uit 5 dagdelen en start bij voldoende inschrijvingen ( maximum 8 deelnemers) 

Tijdens dit programma ontdek je:

* Wie je bent.

* Wat je waarde is.

* Hoe je meer rust krijgt in een 'vol hoofd'.

* Hoe je angsten en blokkades loslaat.

* Hoe je jezelf helemaal omarmt en accepteert.

Zodat je in jezelf gelooft. Vertrouwt op je eigenwaarde!

Waar: Merelstraat 1 te 2480 Dessel

Kostprijs: 300,00 EURO 

Info bij Hienke Nuninga: hienke@praktijksparkle.nl  

Groepsprogramma:  We gaan kijken naar de kwaliteiten van de deelnemers.  Met deze kwaliteiten komt ook een doel naar boven. Wat is het doel van de deelnemers van dit programma? Wat willen ze bereiken? Samen gaan we kijken naar welke waarden de deelnemers hebben. Waar komt deze waarde vandaan? Is het van jezelf of heb je dit van iemand over genomen? Wat is voor jou nou heel belangrijk? 

Deelnemers begrijpen hoe krachtig gedachten zijn, waar ze vandaan komen en dat gedachten ook maar gedachten zijn. Dat zij niet de gedachte zijn! Ze leren grenzen bewaken en oefenen met grenzen aangeven.

Deelnemers leren waar overtuigingen vandaan komen? Hoe zitten deze overtuigingen in hun systeem? Wat gebeurt er als hun overtuiging aan het woord is? 

Deelnemers ontdekken welke 'ikken'naar achteren mogen en welke meer naar voren mogen. Ze leren loslaten van angsten en hun innerlijke Criticus. 

Deelnemers kijken naar hun zelfcompassie. Ze leren kiezen vanuit liefde in plaats vanuit angst

Deelnemers leren complimenten aannemen.  In welk gebied zijn ze in balans? Welk gebied nog niet? Bekrachtigen van kwaliteiten en doelen. 

De deelnemers kijken naar de doelen die aan het begin gesteld zijn; welke stappen hebben ze gezet? Welke stappen hebben ze nog nodig om verder te gaan? 

Naast de oefeningen die we tijdens het programma met elkaar doen, zullen de deelnemers ook oefeningen krijgen om thuis uit te voeren.

Wil jij ook steviger in je schoenen komen te staan? Bewust positief leren denken? Te gaan voor wat je echt verlangt, zonder je tegen te laten houden door angsten?

De coaching wordt gegeven door Hienke Nuninga, van Praktijk Sparkle. Het is haar missie om je ogen weer te laten Sparkelen!

"Ik wil dat je gelooft in jezelf. Dat je jouw missie gevonden hebt. Dat je inner peace, innerlijke rust, hebt. Dat je je niet laat leiden door gedachtes als "ik kan het niet" of "ik ben niet goed genoeg" maar dat je gelooft in je eigenwaarde. Zodat er meer ruimte is voor licht en plezier. Dat je geniet van het leven. Live Your Sparkle!"