Welzijn counselor/coach & massagetherapeut             

Ik ben Lieve Muylaert en werk al meer dan 17 jaar vanuit verschillende invalshoeken met een verscheidenheid aan mensen. Ik geef één op één begeleidingen, werk met teams binnen organisaties en begeleid coaches en therapeuten.  

Als welzijn counselor & coach bied ik individuele begeleiding naar verandering, ontwikkeling en herstel vanuit een cliëntgericht-experiëntiële visie met persoons-, belevings- en procesgerichte methodieken. Ik werk door middel van gesprekken, voice dialogue facilitaties, focusing, trajectcoaching en ervaringsgerichte methodieken voor mensen die vastzitten met thema's als: stress, burn-out, loopbaanbegeleiding, depressie, angst, onzekerheden in zichzelf, hun relatie, angst en paniek, ....

Ik werk vanuit jouw veerkracht en bindkracht en zoek naar de mogelijkheden en oplossingen voor beter en meer kwaliteit in je leven. 

"Ieder mens heeft iets bijzonders te doen, iets wat past bij je natuurlijke aanleg.  En daarop kun je je hele leven afstemmen."

Gepassioneerd door het 'mens-zijn' focus ik op jouw leven op een authentieke, niet veroordelende en empatische wijze om in vertrouwen inzichten en handvaten te verwerven in jouw welbevinden.  Samen trachten we datgene te vinden waarmee je in verbinding komt met jouw veerkracht. Ik geloof in de kracht van je eigen kennen en kunnen om concrete doelen te bereiken. 

We gaan in een vertrouwelijk gesprek op zoek naar de kern, leren loslaten en ontdekken datgene waarmee je groeit in je leven.  Ik werk één op één en met koppels. 

  • De rode draad in mijn benadering is aandachtig, bewust en gepassioneerd aanwezig zijn in het hier en nu.
  • We formuleren je verlangen of doel.
  • We werken aan mogelijkheden en herstel.
  • We integreren de inzichten en veranderingen.
  • We zoeken samen naar een betere levenskwaliteit. 

Wie ben ik.

Ik ben mama en gehuwd met mijn lief. Samen hebben we twee fijne kinderen, schoolgaande in het middelbaar. Mijn gezinsleven brengt veel energie en bijzondere momenten in mijn leven ook met de nodige ups en downs. Mijn persoonlijke levenservaringen als partner, mama, vriendin, dochter, zus, werknemer en ondernemer neem ik mee in mijn praktijk. 

Ik ben afgestudeerd als maatschappelijk assistent.  Daarna volgde ik een driejarige opleiding als ervaringsgerichte counselor en coach via het opleidingscentrum Focus on Emotion en een opleiding Intuïtieve Ontwikkeling via Timotheus-Intuïtie. Ik ben opgeleid als Voice Dialoge facilitator en Focustherapie. 

"Gun jezelf tijd om te denken. Als je weet wat je echt belangrijk vindt in je leven, kan je makkelijker keuzes maken vanuit je bewuste midden."

Wens jij een verkennend gesprek of heb je een vraag?  Vul het onderstaande formulier in en ik neem contact met jou op.