Betty Colin

Opstellingenwerk

Betty Colin (1974)

Het werk van heling dat ik aanbied doe ik in liefde en diep vertrouwen in het wetende veld dat ons allemaal omvat. Naast mijn seculiere opleiding, en latere spirituele scholing ben ik ook gevormd door het leven zelf. Juist de doorvoelde en doorwerkte pijnlijke of sterk uitdagende periodes en situaties hebben geleid tot veel inzicht en een grote compassie. Van nature ben ik sterk sensitief en empathisch en kan dit beheerst en gedoseerd in mijn werk toepassen. Hierdoor is een brede bedding ontstaan waar vanuit ik dit werk doe. Dit maakt dat, zonder oordeel, alles wat zich aandient welkom is voor erkenning en transformatie.


Na mijn academische achtergrond in Romaanse talen ben ik vele jaren werkzaam geweest in het onderwijs. Hierbij heb ik gewerkt op alle niveau's. Met jong volwassenen, professionals en immigranten. Als professioneel was ik succesvol en graag gezien maar ik voelde dat ik deze loopbaan wilde onderbreken. Mijn innerlijk werk en een diep verlangen naar heelheid vroeg hierom. Het roer ging om, ik ben gaan reizen en heb mij vol overgave verbonden met de klassieke Hindu Tantra en het Sjamanistisch medicijnwerk. In beide tradities heb ik de afgelopen twaalf jaar intensief gestudeerd. Tegelijkertijd heb ik me met tederheid gewijd aan mantelzorg en stervensbegeleiding.


Bij Yogastudio Lovte te Voorhout (Nederland) en in het Praktijkhuis Fokus te Dessel (België) bied ik Systemisch Werk aan, zowel familie- en themaopstellingen dagen als individuele sessies. Mijn passie voor het opstellingenwerk is van recentere datum maar volledig in lijn met al datgene wat hieraan voorafging. De opleiding die ik hiervoor gevolgd heb is bij Wel opstellingen in Amersfoort. Bij dit Opleidingsinstituut ben ik nu één van de vaste assistenten. Verder neem ik ook nog deel aan intervisie groepen voor feed-back en verdere professionele ontwikkeling. 

Voor meer informatie over opstellingenwerk, klik op onderstaande knop.


Opstellingendag 2023 

WANNEER?  

1 keer per maand van 13u  tot 18u en op aanvraag. 

  • Zaterdag 13/01/2024 
  • Zaterdag 10/02/2024
  • Zaterdag 09/03/2024
  • Zaterdag 06/04/2024
  • Zaterdag 04/05/2024
  • Zaterdag 01/06/2024
Wil je je familie opstellen en kijken naar wat jouw chakra's jou te vertellen hebben? 
Wil je je eigen thema's doorgronden en ruimte creëeren waar het knelt? 
Wil jij deelnemen als representant? 

Een familieopstelling brengt de onderliggende dynamieken en verstrikkingen binnen jouw familiesysteem aan het licht, de soms pijnlijke waarheid wordt getoond. Pas wanneer die ook aanvaard wordt, kan de liefde weer gaan stromen. Dit verbetert jouw contact met jouw essentiële kwaliteiten. Hierdoor herstelt en groeit jouw fundamenteel vertrouwen in het leven zelf en het dragen van jouw eigen lot.

Eigen thema's kunnen tevens opgesteld worden. Je kan ook kiezen uit een lijst: jouw innerlijke kind, jouw essentie, chakraopstelling, het afsluiten van eerdere relatie, jouw ziel tov je eigen thema/lichamelijke klacht/ziekte, keuzeopstelling, jouw trauma (overlevingsmechanisme en gezonde deel), hoe in het hier en nu blijven, hoe bij je gevoel blijven, jouw innerlijke vrouwelijke en mannelijke kracht etc.

Meer info en inschrijven als representant / vraagsteller kan telefonisch via +32 496 52 79 23 (whatsapp) of via onderstaande link.