Fokus Coachintraject  

Hoe behoed ik mij tegen een burn-out?

Hoe behoed ik mij tegen een burn-out?          Je burn-out herkennen en aanpakken.

Fokus PraktijkHuis biedt een interactief en dynamisch coachingstraject onder begeleiding van Lieve Muylaert. Hierbij onderneem en investeer je in een methodiek die jouw burn-out klein maakt. Deze coaching richt zich tot beginnende ondernemers, hulpverleners en leerkrachten.

"Kan ik overeind blijven in een stressvolle en drukke omgeving?"

"Mag ik mijn ambities blijven najagen, zonder mijn grenzen uit het oog te verliezen?"

"Blijf ik oprecht en authentiek naar mijzelf en anderen?"

"Heb ik voldoende veerkracht?"

"Lukt het mij om uit een burn-out te blijven?"

Herken je deze twijfels, angsten, onzekerheden of vermoeidheid?

HET ANTWOORD IS: Ik maak mijn burn-out klein.       Daarom kan jij met dit coachingstraject starten.

We gaan interactief en met de juiste know-how aan de slag met jouw persoon. Je leert de signalen van een burn-out herkennen en aanpakken. Je ervaart om vanuit je bewuste midden keuzes te maken waarbij je zorg draagt voor je kwetsbaarheid. Je ontwikkelt de veerkracht om voldoende energie te houden en op een positieve manier aanwezig te zijn. Je leert jouw burn-out kleiner maken en jouw ambities en passies ruimte te geven!

Docent: Lieve Muylaert, maatschappelijk assistent, psychosociaal counselor, zaakvoerder en ondernemer. (oa ervaringsgerichte coach, Voice Dialogue methodiek, Focusing facilitator en Hypnose facilitator)

Data: Donderdag 14, 21 maart en 4, 18, 25 april 2019

telkens van 19.30u- 22.00u

Inschrijving en info via onderstaande link of mail naar lievemuylaert.fokus@gmail.com

Kosten: 200,00 euro - 20 euro korting bij inschrijving voor 20 februari 2019