Studenten- en ouderbegeleider - Wali Syen

Voor studenten

Studeren is niet altijd even eenvoudig. Ondervind jij ook moeilijkheden bij je studie, terwijl je toch over de nodige volharding beschikt? Dan help ik je graag verder.  Dit kan ook online via video call.

Door studiecoaching begeleid ik je naar een meer efficiƫnte manier van studeren en het behalen van betere resultaten. Ook je studiekeuze wordt onder de loep genomen, aangezien daar vaak de sleutel ligt voor je studiemotivatie.

De studiebegeleiding (of -coaching) komt op de eerste plaats, omdat ik uit ervaring weet dat hierin de basis gelegd wordt voor een duurzame oplossing, leermethode of studiehouding. Daarnaast gebruik ik mijn veelzijdige kennis om vakinhoudelijk raad en tips te geven bij oefeningen en huiswerk onder de vorm van bijlessen voor volgende vakken: wiskunde, natuurkunde, mechanica en elektriciteit.  

Voor ouders

De wereld verandert snel. Het onderwijs lijkt bovendien deze veranderingen krampachtig te willen voorbij steken. De leerplannen en de studiemogelijkheden veranderen mee. Het aanbod aan scholen met verschillende pedagogische projecten wordt groter.

Zit u met vragen over wat nu de beste studiekeuze is voor uw zoon of dochter, over welke perspectieven een opleiding biedt? Of wil u graag weten hoe u zelf uw zoon of dochter op de best mogelijke manier kan ondersteunen? Ook daarin wil ik graag advies geven. Hiervoor kan ik - trouwens ook als ouder - terugvallen op de ruime en diverse praktijkervaring in het onderwijs. 

Wens jij een afspraak of meer informatie dan kan je mij contacteren via: 

M  wali.syen@gmail.com

 T 0498/411 767