Docent babymassage met yoga 

Gea Scholtens

Opleiding Docent Babymassage met Yoga

Deze brede en erkende opleiding tot Docent Holistische Babymassage met Yoga vindt plaats in Dessel bij Fokuspraktijkhuis.

De lesdagen zijn verspreid over 15 weken, zodat er na de lesdag genoeg tijd is om ook thuis te oefenen.
Praktijkoefeningen zijn erg belangrijk om het je eigen te maken, daar besteed ik tijdens de opleiding veel aandacht aan.
Je krijgt dan gelijk de feedback op je oefeningen.

Samen in beweging vanuit de holistische visie.

Wist je dat je met een pasgeboren baby al massage, yoga en mindfulness oefeningen kunt doen?
Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Je leert in deze opleiding vanuit de holistische benadering op een enthousiaste, helende en liefdevolle manier, Babymassage-yoga en mindfulness toe te passen en over te dragen.
Tijdens de opleiding krijg je de mogelijkheid om massage en yoga naadloos te laten samensmelten en zelf de helende invloed van massage met yoga te ervaren.
De massage technieken en yogaoefeningen voor baby's tussen de nul en twaalf maanden zorgen voor een tevreden, ontspannen kindje én een blije mama - of papa natuurlijk.

Het handboek Baby-yoga, die ik in 2017 heb uitgegeven, wordt gebruikt met beeldmateriaal, massage en yoga en versjes/liedjes om thuis mee te oefenen.

Deze manier van werken wordt door cursisten als zeer prettig en effectief ervaren. Zo kun je de volgende keer met de juiste vragen naar de les komen.

Nieuwe data in 2023

- Zaterdag 4 maart

- Maandag 17 april

- Vrijdag 28 april

- Maandag 15 mei

- Maandag 19 juni

Wat ga je leren?